Paf

Paf, “Play Among Friends” – är ett spelbolag som sticker ut från många andra. Det som skiljer Paf från de flesta andra spelbolag, är att de delar ut allt överskott till välgörande ändamål. Sedan starten 1966 har de delat ut över 300 miljoner(!) euro till olika icke-vinstdrivande organisationer.  Paf erbjuder även en kostnadsfri spelvårdsförsäkring till sina kunder. Denna försäkring hjälper de som har utvecklat ett spelberoende att betala för behandlingen. Det är tydligt att Paf är ett bolag som lägger stor vikt vid socialt ansvarstagande.

Besök Paf

Paf och Esport

När vi gav oss ut för att undersöka om Paf är ett bra spelbolag för esportbetting så fanns det flera viktiga saker vi velade ta reda på. Dels så ville vi såklart ta reda på hur mycket esportbetting de har att erbjuda, men vi ville även undersöka om de har en bonus för esport. Utöver det så velade vi undersöka hur bra mobil- och användarupplevelsen är. Slutligen tog vi även reda på hur bra deras support och livebetting för esport är.

Med detta sätter vi tro i att det kommer hjälpa dig att ta beslutet om Paf är ett spelbolag för esport som du vill vara kund hos eller inte.

Besök Paf

Utbudet av Esport hos Paf

Paf har ett utbud av e-sport titlar som består av Counter Strike: Global Offensive, Overwatch och Rainbow Six Siege. Paf erbjuder spel på de flesta stora offline-turneringar men även olika online-ligor. På matcherna erbjuds ett brett utbud av olika speltyper såsom matchodds, kartodds, första lag till fem rundor och turneringsvinnare.

För att hitta till Pafs e-sportavdelning, utgår från startsidan. I menyn till vänster, trycker du sedan på “Betting” för att därefter, i samma meny trycka på “Esport”.

Paf tillhandahåller dessutom liveodds på alla matcher. För att smidigt kunna lägga livebets via mobiltelefonen så kan du använda dig av Pafs mobila hemsida som är väl anpassad för att fungera på mindre skärmar. De har även en app för androidtelefoner, även om det står att den är till för casino fungerar den ypperligt för e-sport.

Insättningar och uttag hos Paf

Paf erbjuder en rad olika metoder för kostnadsfria insättningar och uttag. När du ska göra en insättning så har du möjligheten att använda dig av Bank-ID, som är den säkraste metoden för att göra överföringar.

För att göra detta ska du använda dig av Swish, eller Trustly när du väljer att göra din insättning. Vi rekommenderar starkt att du gör insättning via någon av dessa metoder, då det ger dig möjlighet att göra uttag som når ditt konto direkt efter godkännande.

De erbjuder utöver detta även insättning via Bankkort, Skrill och Neteller, men somliga av dessa kan ha inbakade avgifter som vi rekommenderar att du undersöker innan.

Svensk support via chatt, e-mail och telefon

Paf har svensktalande support som är tillgänglig mellan 09-24 via chatt, e-mail och telefon för att hjälpa dig med alla dina frågor. Chatten fungerar mycket väl och har korta svarstider – kontakta de gärna om du har någon specifik fråga gällande Paf.

Paf 1

7.9

Paf insättningsmetoder

 • Banköverföring
 • Mastercard
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Swish
 • Trustly
 • Visa
 • Zimpler

Paf erbjuder spel på

 • CS:GO
 • Dota 2
 • League of Legends