Pixel.bet

Pixel.bet är ett nystartat spelbolag som utmanar de stora jättarna genom att erbjuda en helt unik bettingprodukt som inget annat spelbolag kan matcha. Pixel har valt att lägga allt sitt krut på esporten, och som de har lyckats! Pixel beskriver sig själva som ett spelbolag som är “skapat av gamers, för gamers”. Detta är något som genomsyrar hela användarupplevelsen — från deras unika utbud av esporttitlar, till deras gränssnitt. Från deras imponerande antal spelmöjligheter — till deras streamingtjänster som erbjuds till en stor andel av deras matcher.

Besök Pixel.bet

Spelbolaget med puls av esport

Pixel.bet handlar uteslutande om esport, esport och esport. Skämt åsido, så är det inte riktigt. De har även en snyggt utformad casinoavdelning där du kan underhålla dig med en rad olika slots.

I denna recension av Pixel.bet vi ta reda på deras utbud av betting på esport, vilka livespel de erbjuder samt hur bra deras mobilupplevelse är. Vi kommer även berätta om deras livestreamingtjänster och hur dem fungerar. Vi undersöker även hur supporten fungerar, hur registreringen går till samt hur processen för insättningar och uttag ser ut. Syftet med detta är att hjälpa dig som är intresserad av esport att lista ut om Pixel.bet är det spelbolag inom esportkategorin som passar just dig bäst.

Spelbolaget som anordnar egna esportturneringar

När det gäller utbud av esporttitlar att lägga bets på så finns det inget spelbolag som slår Pixel. I princip alla turneringar du kan tänka dig finns representerade, för oss i Sverige så finns det till exempel spel på Elitserien i CS:GO. Pixel.bet är även det enda spelbolag vi är medvetna om som anordnat egna e-sportsturneringar, man kan lugnt säga att de satt ribban högt för övriga spelbolag gällande esportbetting.

Pixel erbjuder sina kunder ett stort antal tillgängliga marknader. Det är snarare en regel än ett undantag att det finns mer än femtio stycken olika spelmöjligheter att välja mellan på varje match.

De marknader som erbjuds, är utöver det vanliga såsom matchvinnare och handicap, även marknader som är mer specifika för en viss esporttitel. För att ta några exempel, i CS:GO ges man möjlighet att spela på om det blir övertid eller inte, i League of Legends kan man lägga bets på totalt antal kills på respektive karta, och i Dota 2 kan man spela på över/under ett visst antal rundor. Detta är bara ett axplock över de marknader som finns tillgängliga på Pixel.bet.

Alla matcher som går att lägga pre-match bets på, går självklart även att livebetta på och de har ett stort utbud av unika livebettingerbjudanden för dig som vill ha extra spänning i mitten utav en esportmatch.

Mobilupplevelsen hos Pixel.bet

Pixel.bet erbjuder ingen app för mobiltelefoner men det är inget vi sörjer, den mobilanpassade hemsidan fungerar mycket väl och du tappar ingen som helst funktionalitet bara för att du är på språng. All-in-all så erbjuder Pixel.bet en produkt som ser till att du som är intresserad av esport har möjlighet att maxa spänningen i varje esportmatch du är intresserad av.

Vad erbjuder Pixel till nya kunder?

Pixel.bet erbjuder en insättningsbonus upp till 100kr för alla nya kunder. För att ta del av denna välkomst för esport behöver du helt enkelt registrera dig med Bank-ID genom att gå in på Pixel.bet genom någon av våra länkar, och därefter göra din första insättning genom att trycka på “Spela här” uppe i högra hörnet.

Insättningar och uttag

På Pixel.bet spelar du utan krusiduller, när du ska stoppa in pengar är Trustly det enda som erbjuds, och vad gör det? Trustly är, tillsammans med Swish den metoden för insättningar vi på Esportlandet alltid rekommenderar. Det är säkert, snabbt och smärtfritt. Eftersom du inte har registrerat dig, så kanske du undrar vad som händer med ditt saldo när du är klar? Mycket enkelt, det finns kvar där du lämnade det! Det fungerar precis som en vanlig spelsida för esport, nästa gång du loggar in med ditt Bank-ID så finns det tidigare saldot kvar att spela för.

Pixel.bet har såklart svensk support

Pixel.bet har en svensktalande support som går att nå mellan tiderna 09-24,via chatt eller e-mail. De har även en discordkanal där du kan få kontakt med teamet bakom Pixel, men även andra esportintresserade.  Under tiderna vi testade chatten så uppstod aldrig kötider och svaren var mycket snabba. De har även en FAQ där de har svarat på vissa vanliga frågor.

7.4

Pixel.bet insättningsmetoder

 • Banköverföring
 • Mastercard
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Swish
 • Trustly
 • Visa
 • Zimpler

Pixel.bet erbjuder spel på

 • Call of Duty
 • CS:GO
 • Overwatch
 • PUBG
 • Rainbow 6 Siege
 • StarCraft 2
 • Valorant