ComeOn

ComeOn är en väl etablerad aktör på den svenska marknaden för esportbetting, De grundades 2010 och köptes 2016 upp av speljätten Cherry. Tillsammans har de utvecklat en produkt som är grym för alla oss som är intresserade av esport. ComeOn erbjuder en lättnavigerad hemsida som fungerar väl både på mobil och dator, och de har lagt stor vikt vid att skapa en bra esportupplevelse.

Besök ComeOn

Är ComeOn ett bra spelbolag för esportbets?

När vi bestämde oss för att testa ComeOn så valde vi ut ett par viktiga parametrar vi ville undersöka. Dessa tycker vi är viktiga när det gäller att ta reda på vilket spelbolag som är bäst för esport. Vi berättar såklart hur bra deras utbud av esport är, men vi tar även reda på hur deras upplevelse inom livebetting och mobil är. Vi tar även reda på hur enkelt det är som ny kund att registerera ett konto och göra din första insättning, samt hur  processen för uttag ser ut. Utöver det undersöker vi även hur bra och tillgänglig deras support är. Vi hoppas att denna informationen hjälper dig att ta beslutet om ComeOn är rätt val för dig som är intresserad av esport eller inte.

Besök ComeOn

Utbudet av esport hos ComeOn

ComeOn använder sig av SBtech som oddsleverantör för esport, detta gör att de har konkurrenskraftiga odds och ett oerhört stort utbud av titlar att spela på.

Detta betyder att de inte själv behöver sätta odds på alla matcher, detta sköter istället SBtech. ComeOn klarar därför av att erbjuda oss kunder en rad olika esport-titlar att spela på. De har även många olika specialspel, alltså spel utöver matchvinnare. Det finns till exempel olika kartspel, handicap, första capture men även mycket annat. Det är få andra aktörer som kan matcha utbudet som ComeOn erbjuder på e-sport – både när det gäller antalet tillgängliga marknader, men även utbudet på dessa marknader. Detta gör att du som spelare knappast kommer ha något problem med att hitta intressanta matchningar med höga odds på esport. De erbjuder även betting på det nya spelet Valorant vilket såklart är mycket uppskattat. ComeOn erbjuder även liveodds på alla matcher. För att smidigt kunna lägga livebets via mobiltelefonen så kan du använda dig av deras mobila hemsida som fungerar felfritt även på mindre skärmar. ComeOn har även en app för både Android och iOS men enligt vår erfarenhet fungerar den mobilanpassade hemsidan mycket bättre för betting på esport.

Deras välkomsterbjudande för esport

ComeOn erbjuder just nu en esportbonus på 100kr för nya kunder. Denna bonus går att använda både på esportbetting men även på casino eller traditionell sportbetting. För dig som vill betta på esport så kan vi med glädje berätta att deras regler och villkor är väldigt förmånliga. Omsättningskrav för välkomstbonusen hos ComeOn är endast 1 gånger insättningen Detta gör att det är enkelt för dig som ny kund att testa på ComeOn utan att låsa in dig i omständiga omsättningskrav. För att ta ut pengarna behöver du endast omsätta dem en gång på esport eller vanlig sportbetting, sedan är de fria att användas så som du önskar.

Vilka metoder erbjuder ComeOn för insättningar och uttag?

ComeOn erbjuder en mängd olika metoder för kostnadsfria insättningar och uttag. När du ska göra en insättning hos ComeOn så har du möjligheten att använda dig av Bank-ID, som är den säkraste metoden för att göra överföringar. För att göra detta ska du använda dig av Swish, eller Trustly när du väljer att göra din insättning. Vi rekommenderar starkt att du gör insättning via någon av dessa två metoder, då det ger dig möjlighet att göra uttag som når ditt konto direkt efter godkännande. Utöver dessa insättningsmetoder erbjuder ComeOn även insättning via Bankkort, Skrill, Neteller, Zimpler och Paysafecard. Somliga av dessa metoder kan ha kostnader associerade med dem, så undersök detta innan du påbörjar ett uttag.

ComeOn har dygnet-runt svensk support

ComeOns svensktalande support är tillgänglig dygnet runt för att hjälpa dig via chatt eller e-mail.  Chatten fungerar mycket väl och kötiderna är korta eller obefintliga. ComeOn har även en sektion som heter “Frågor u0026 svar” där du med hjälp av en sökfunktion ofta får svar på det du behöver hjälp med, både denna och chatten hittar du genom “Kundtjänst” högst upp i högra hörnet.

ComeOn esport logo

8.8

ComeOn insättningsmetoder

 • Banköverföring
 • Mastercard
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Swish
 • Trustly
 • Visa
 • Zimpler

ComeOn erbjuder spel på

 • Call of Duty
 • CS:GO
 • Dota 2
 • Fifa
 • League of Legends
 • Overwatch
 • PUBG
 • Rocket League
 • StarCraft 2