Bethard

Bethard Recension

Bethard grundades 2014 och är nog av många känt som bolaget som har Zlatan som ansikte utåt. Det är lätt att tro att Bethard enbart fokuserar på fotboll, men deras utbud av esport är sannerligen imponerande. Oddsen köps in från SBtech vilket gör att de erbjuder ett imponerande utbud av matcher och titlar, samt höga odds. Hemsidan är väldigt användarvänlig både på mobil och dator vilket gör att det är lätt för dig som kund att hålla reda på dina matcher. 

Bethard 1
Bethard startsida

Bethard erbjuder självklart även odds på på mer traditionella sporter såsom fotboll, ishockey och allt annat man kan förvänta sig av ett seriöst bolag. De har även en avdelning för de spelare som är intresserade av att spela casino.

Bethard erbjuder betting på:

Counter-Strike: global offensive logo

Rocket League logga

League of Legends logga

Rainbow Six Siege Logga

Dota 2 logo

Fifa logga

Overwatch logga

Call of duty logga

I denna recension kommer vi gå igenom hur Bethards utbud på e-sport ser ut, vilka livespel som erbjuds och hur deras mobilupplevelse är. Vi kommer även gå igenom deras bonuserbjudande samt bonusvillkoren. Vi tar reda på hur väl deras support fungerar, hur registreringen går till samt hur processen för insättningar och uttag ser ut. Allt för att du som spelare ska kunna ta reda på om Bethard är det spelbolag som passar just dig bäst.

Bethards utbud av e-sport

Bethard är ett av de bättre bolagen gällande utbud av esportbetting. Detta har de lyckats med genom att använd välkända SBtech som oddsleverantör. Detta gör att de kan erbjuda bra odds och djupa marknader på en mängd olika esporttitlar. 

För att hitta till Bethards avdelning för esport så behöver du bara skrolla till “E-sport” i menyn på vänster sida.

Bethard 2
Bethard utbud esport

Bethard erbjuder självklart även liveodds på alla matcher. Liveodds kan läggas via hemsidan, eller via deras androidapp. Tyvärr finns det ingen app för iOS, men ärligt talat är det ingen större förlust då den mobilanpassade hemsidan fungerar lika bra.

100% esportbonus upp till 1000kr

Bethard erbjuder en schysst bonus till oss gamers på 100% upp till 1000kr. Dessutom är omsättningskraven bland de lägsta i branchen. För dig som vill vinna stort, är detta en grym bonus. För att ta del av denna bonus, registrerar du dig enkelt med hjälp av Bank-ID. När detta är klart, så är du nästan redo att claima bonusen. Först måste du sätta insättningsgränser.

Innan du gör din första insättning, måste du ställa in dina insättningsgränser. Detta är för att du som spelare ska ha koll på hur mycket du spelar för.

Kom ihåg att sätta rimliga insättningsgränser och bara spela för pengar du har råd att förlora!

För att ta del av bonusen behöver du sedan bara göra en insättning med Swish, Direktbank (Trustly), Visa/Mastercard eller Zimpler. Vi på Esportlandet rekommenderar starkt att du använder dig av Trustly eller Swish för att underlätta för dig när det är dags att göra uttag. När insättningen är klar kan du börja lägga dina spel. För att göra uttag behöver du omsätta din insättning och din bonus totalt 4 gånger. Om du utnyttjar den maximala bonusen, behöver du omsätta totalt 8000kr.

   1. Bethards generella regler och villkor gäller.
   2. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som registrerade sig efter 18/06/2019 klockan 13:00.
   3. Endast ett konto och bonus är tillåten per person, kontoinnehavare, IP adress, hushåll, adress, telefonnummer, bankkonto (inklusive kreditkort, e-wallet etc)
   4. Du är endast berättigad att ta del av 1 (ett) välkomsterbjudande.
   5. Denna kampanj är endast giltig för spelare bosatta i följande länder: Sverige, Norge och Finland.
   6. Du har 14 dagar från registrering att ta del av välkomsterbjudandet.
   7. Välkomsterbjudandet kan hävdas genom att välja bonusen i inställningsmenyn innan den första insättningen har genomförts.
   8. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 200 kr.
   9. Max bonus är 1000 kr.
   10. Insättning och bonus måste omsättas 4 (fyra) gånger med min. odds 1,80 före ett uttag kan begäras.
   11. Insättningar gjorda med PaysafeCard berättigar ej till denna bonus.
   12. Endast spel på sporten räknas till omsättningskravet.
   13. Ditt första spel på någon match eller marknad både före matchstart eller pågående, kommer att räknas till omsättningskravet. En dubblett av ditt första spel eller ett spel som annulleras kommer inte att räknas mot omsättningskravet.
   14. Annullerat/avbrutet/ogiltigt spel eller spel där Cash-Out funktionen har använts räknas inte mot omsättningskrav.
   15. Bonusen måste spelas inom 60 dagar från bonusaktivering innan uttag kan begäras. Omsätts inte bonusen inom denna tid kommer bonusen makuleras och den samt eventuella vinster kommer gå förlorade.
   16. Du spelar för riktiga pengar innan du kan använda bonuspengar.
   17. Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en spelare som på grund av insättningsbonus, gratisspel, riskfria spel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av grupp, förbehåller sig Bethard rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter Bethards eget gottfinnande antingen fastställa spel/insatser enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspel eller riskfria spel eller annullera alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig Bethard rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller det riskfria spelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. Bethard förbehåller sig även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att Bethard efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan Bethard krediterar konton med bonusar, gratisspel, riskfria spel eller erbjudanden. Exempel på riskfria spel inkluderar att satsa på Över 2,5 mål och under 2,5 mål i samma spel/match.
   18. Bethard förbehåller sig rätten att när som helst och utan förvarning ändra eller avbryta kampanjen.

Snabba Insättningar och Uttag via bank-id

Bethard erbjuder flera olika metoder för insättningar och uttag. Alla är gratis för dig som kund. Det säkraste och snabbaste sättet för att göra insättningar och uttag är att använda sig av Bank-ID. Detta gör du genom att använda Direktbank eller Swish. Om du gör detta så kommer även dina uttag att skickas till ditt konto direkt efter godkännande, så dessa metoder rekommenderas starkt av oss på Esportlandet.

Svensk support mellan 08-01

Bethard erbjuder svensk support för att hjälpa dig via chatt eller e-mail mellan kl 08-01, övriga tider kan du chatta med supportpersonal på engelska. Bethard har sällan långa köer till sin chatt så du kan alltid räkna med att få hjälp inom ett par minuter. Chatten kontaktas genom att trycka på ikonen längst ner i högra hörnet.
Om du har några frågor i övrigt är du alltid välkommen att kontakta oss!

Ansvarsfullt Spelande

Den 1 januari 2019 infördes en ny spellag som gjorde att spelbolag nu kunde ansöka om licens i Sverige. Ett krav på alla bolag som går under denna licens, är att de arbetar i förebyggande syfte för att förhindra spelberoende. För dig som spelare innebär detta till exempel att, första gången du loggar in – måste du bestämma begränsningar på hur stora insättningar du får göra. Du får även möjlighet att sätta tidsbegränsningar. Detta gör att du lättare kan hålla koll på dina vinster och förluster samt försäkra dig om att spelandet hålls på en rimlig nivå.

Alla spelbolag måste även samarbeta med Spelpaus som är ett nationellt självavstängningsregister, där du som spelare har möjligheten att stänga av dig från samtliga spelbolag. En avstängning kan ej ångras, ändras eller avslutas – den löper hela avstängningstiden ut. Avstängningen gäller 1, 3, 6 eller 12+ månader. Om du stänger av dig från spel, är det strikt förbjudet för bolagen att kontakta dig med direktmarknadsföring. Alla spelbolag har en flik högst upp på sidan, där de hjälper dig att använda dessa verktyg.

Hemsida:
4.3/5
Utbud av esport:
4.3/5
Odds:
4.3/5
Välkomstbonus:
4.3/5
Mobilupplevelse:
4.3/5
Kundsupport:
4.3/5
Betyg
4.3/5

Bethard har, likt alla andra spelbolag som vi går igenom på denna hemsida – en svensk spellicens. Detta borgar för att du som spelare, ska få en så bra och säker upplevelse som möjligt och att alla dina vinster är skattefria.

Välkomsterbjudande Bethard

Insättningsmetoder hos Bethard