Bethard

Bethard grundades 2014 och är nog av många känt som bolaget som har Zlatan som ansikte utåt. Det är lätt att tro att Bethard enbart fokuserar på fotboll, men deras utbud av esport är sannerligen imponerande. Oddsen köps in från SBtech vilket gör att de erbjuder ett imponerande utbud av matcher och titlar, samt höga odds. Hemsidan är väldigt användarvänlig både på mobil och dator vilket gör att det är lätt för dig som kund att hålla reda på dina aktiva esportbets.

Besök Bethard

Bethard recension

I denna recension av Bethard undersöker vi deras utbud av esportbetting, vilka livespel inom esport de erbjuder och såklart även hur deras mobilupplevelse är. Vi kommer även ta reda på vad för bonus de erbjuder till nya kunder och vad för villkor som gäller. Såklart kan du även få information om Bethards support och hur väl den fungerar, hur man registreringar sig som ny kund och hur processen för insättningar samt uttag ser ut. Syftet med all denna information är att hjälpa dig som vill ha information om Bethard att få reda på om det är ett spelbolag som faller dig i smaken.

Bethard och Esport

Bethard är ett av de senaste tillskotten av spelbolagen på den svenska marknaden, och de har anpassat sig väl. De erbjuder betting på de flesta populära esporttitlarna, men de har även tagit hänsyn till mycket annat. Du som kund ges ett stort utbud av olika insättningsmetoder som hjälper dig att komma igång snabbt och enkelt.

Hur bra är Bethards utbud av Esport?

Bethard är ett av de bättre bolagen gällande utbud av esportbetting. Detta har de lyckats med genom att använd välkända SBtech som oddsleverantör. Detta gör att de kan erbjuda bra odds och djupa marknader på en mängd olika esporttitlar så som valorant betting.

För att hitta till Bethards avdelning för esport så behöver du bara skrolla till “E-sport” i menyn på vänster sida och sedan välja något spel inom deras stora erbjudande av olika titlar att spela på.

Bethard erbjuder självklart även liveodds på alla matcher. Liveodds kan läggas via hemsidan, eller via deras androidapp. Tyvärr finns det ingen app för iOS, men ärligt talat är det ingen större förlust då den mobilanpassade hemsidan fungerar lika bra.

Utöver betting på esport så har Bethard mycket annat i sin portfolio. Det finns såklart spelmöjligheter på mer traditionella sporter så som fotboll, ishockey och allt annat man kan förvänta sig av ett seriöst spelbolag. Men de har även en avdelning för spelare som vill spela casino. Allt detta går genom samma plånbok, så man behöver inte skyffla över pengarna på olika konton bara för att testa på något nytt.

100kr Esportbonus för alla nya kunder

Bethard erbjuder en schysst bonus till oss gamers på 100% upp till 100kr. Dessutom är omsättningskraven bland de lägsta i branchen. För dig som vill vinna stort, är detta en grym bonus. För att ta del av denna bonus, registrerar du dig enkelt med hjälp av Bank-ID. När detta är klart, så är du nästan redo att claima bonusen. Först måste du dock bestämma dig för dina insättningsgränser. Var noga med att begränsa ditt spelande så att du bara kan sätta in så mycket pengar som du är villig att förlora. Sätt hellre låga gränser än för höga, då du alltid kan öka de i framtiden om det går bra för dig i din esportbetting-karriär.

För att ta del av bonusen behöver du sedan bara göra en insättning med Swish, Direktbank (Trustly), Visa/Mastercard eller Zimpler. Vi på Esportlandet rekommenderar starkt att du använder dig av Trustly eller Swish för att underlätta för dig när det är dags att göra uttag. När insättningen är klar kan du börja lägga dina spel. För att göra uttag behöver du omsätta din insättning och din esportbonus totalt 4 gånger. Om du utnyttjar den maximala bonusen, behöver du omsätta totalt 400kr.

Besök Bethard

Snabba insättningar och uttag via Bank-ID

Bethard erbjuder flera olika metoder för insättningar och uttag. Alla är gratis för dig som kund. Det säkraste och snabbaste sättet för att göra insättningar och uttag är att använda sig av Bank-ID. Detta gör du genom att använda Direktbank eller Swish. Om du gör detta så kommer även dina uttag att skickas till ditt konto direkt efter godkännande, så dessa metoder rekommenderas starkt av oss på Esportlandet.

Svensk support mellan 08-01

Bethard erbjuder svensk support för att hjälpa dig via chatt eller e-mail mellan kl 08-01, övriga tider kan du chatta med supportpersonal på engelska. Bethard har sällan långa köer till sin chatt så du kan alltid räkna med att få hjälp inom ett par minuter. Bethards support kontaktas enklast genom att trycka på ikonen längst ner som hittas i högra hörnet på alla sidor.

Bethard 1

8.8

Bethard insättningsmetoder

 • Banköverföring
 • Mastercard
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Swish
 • Trustly
 • Visa
 • Zimpler

Bethard erbjuder spel på

 • CS:GO
 • Dota 2
 • League of Legends
 • Overwatch
 • PUBG
 • Rocket League