Betsson recension

Betsson orange esport betting logo
4.7
4.7/5

Betsson är ett av Sveriges mest kända spelbolag. De startade år 1963 och har alltså snart funnits i hela 60 år! Mycket imponerande. Betsson startade sin onlineverksamhet år 2001 och har sedan dess varit ett av de främsta valen för alla spelare som är intresserade av odds, casino och poker.

Betsson orange esport betting logo
100kr bonus till nya kunder

Är Betsson ett bra spelbolag för esport?

Betsson har nyligen startat upp sin esportavdelning, och fokus ligger på spelglädje. De erbjuder spel på alla de största turneringarna inom en rad olika spel såsom CS:GO, League of Legends, Dota 2 och Overwatch.

I denna recension och test av Betsson kommer vi gå igenom hur deras utbud på e-sport ser ut, vilka livespel som erbjuds och hur deras mobilupplevelse är. Vi kommer även gå igenom deras bonuserbjudande samt de villkor som gäller. Vi tar reda på hur väl deras support fungerar, hur registreringen går till samt hur processen för insättningar och uttag ser ut. Allt för att du som spelare ska kunna ta reda på om Betsson är det spelbolag  som passar just dig som esportintresserad bäst.

Deras utbud av e-sport

Betsson täcker alla större turneringar inom de mest populära spelen. De erbjuder även spel på olika mindre turneringar. Oavsett vilket ditt favoritlag är, så kan du nästan vara säker på att Betsson erbjuder spel med dem.

För att hitta till Betssons avdelning för esport, utgår du ifrån startsidan. Därefter hittar du “Esports” i menyn till vänster.

Betsson erbjuder självklart även liveodds på esport. Liveodds kan läggas via hemsidan, eller via deras app som finns tillgänglig för både android och iOS. Vi på Esportlandet har testat deras mobilapp, och anser att vi hellre använder oss av deras mobilanpassade hemsida för att lägga våra livebets.

Betssons välkomstbonus för nya spelare

Betsson erbjuder en välkomstbonus för esport på 100% upp till 1000kr. För att ta del av denna är första steget att registrera dig. Denna process är mycket enkel då den görs med hälp av Bank-ID. När du gjort detta, är det dags att bestämma dina insättningsgränser. Detta gör du genom att börja med en insättning, du kommer då bli frågad om vilka insättningsgränser du vill ha på ditt konto. Kom ihåg att sätta en rimlig insättningsgräns för just din budget.

Vid omsättning av bonusen är det viktigt att komma ihåg att de lägsta oddsen för att omsätta bonusen är 1.5. För att begära uttag måste du spela för bonusbeloppet totalt 8 gånger. Vid maximal bonus måste du alltså spela för totalt 8000kr.

Snabba insättningar och uttag via Bank-id

Betsson erbjuder flera olika metoder för insättningar och uttag. Alla är gratis för dig som kund. Det säkraste och snabbaste sättet för att göra insättningar och uttag är att använda sig av Bank-ID. Detta gör du genom att använda Trustly eller Swish. Om du gör detta så kommer även dina uttag att skickas till ditt konto direkt efter godkännande, så denna metod rekommenderas starkt av oss på Esportlandet.

Svensk support dygnet runt

Betssons har ett svenskt supportteam i världsklass. De är tillgängliga dygnet runt via e-mail, chatt  eller telefon. För att ta kontakt med dem trycker du på frågetecknet som du hittar högst uppe i högra hörnet, då slussas du vidare till deras hälpcenter. Väl där kan du välja vilket sätt du vill kontakta dem på. Livechatten tenderar att vara det bästa valet då svarstiderna är väldigt korta. Om du har några frågor i övrigt är du alltid välkommen att kontakta oss!