Betway

Betway Recension

Betway är ett spelbolag som nog de flesta som är intresserad av esport känner igen. De syns ofta i samband med olika turneringar och är en av välkända Ninjas in Pyjamas huvudsponsorer. De sponsrar även ett flertal evenemang såsom Intel Extreme Masters, ESL Pro League och ESL One. De är sannerligen ett av de bolag som satsat allra mest på esportbetting. De erbjuder spel på alla stora titlar och turneringar för att säkertställa att du som kund alltid har något att betta på hos betway.

Betway esportbetting startsida
Betway startsida

Esport är verkligen ett av Betways största fokusområden, vilket syns då Esport har en helt egen flik på deras startsida. Betway erbjuder såklart även spel på andra sporter såsom fotboll, ishockey och allt annat man kan förvänta sig av ett seriöst bolag. De har även en avdelning för de spelare som är intresserade av att spela casino.

Betway erbjuder betting på:

Counter-Strike: global offensive logo

Rocket League logga

League of Legends logga

Hearthstone Logga

Dota 2 logo

PlayerUnknown's Battlegrounds logga

Overwatch logga

Rainbow Six Siege Logga

Call of duty logga

Fifa logga

I denna recension kommer vi gå igenom hur Betways utbud på e-sport ser ut, vilka livespel som erbjuds och hur deras mobilupplevelse är. Vi kommer även gå igenom deras bonuserbjudande samt bonusvillkoren. Vi tar reda på hur väl deras support fungerar, hur registreringen går till samt hur processen för insättningar och uttag ser ut. Allt för att du som spelare ska kunna ta reda på om Betway är det spelbolag som passar just dig bäst.

Betway utbud av e-sport

Betway har ett väldigt imponerande utbud av esporttitlar att betta på. De ser även till att täcka i princip varje turnering som innehåller något topplag.  På betway behöver du aldrig fundera om det finns något att betta på. Om det spelas en turnering, erbjuds det spel – så enkelt är det. 

För att hitta till Betways e-sportavdelning, letar du bara efter “Esports” i menyn till vänster. Därefter kommer en kalendervy upp. För att bläddra mellan de olika spelen trycker du sedan på “All esport”.

Betway esport utbud
Betway utbud esport

Betway erbjuder även liveodds på alla marknader. Liveodds kan läggas via hemsidan, eller via deras app som finns tillgänglig för både android och iOS. Dessa appar är inte nödvändiga för att spela via mobilen då deras hemsida är mycket väl mobilanpassad.

100% Välkomstbonus för e-sport upp till 1000kr

Betways välkomstbonus för e-sport är 100% upp till 1000kr. För att ta del av denna behöver du bara registrera dig med hjälp av Bank-ID, för att sedan göra din första insättning. När du gör din första insättning, kommer du bli uppmanad att sätta insättningsgränser. Kom ihåg att sätta en rimlig insättningsgräns för just din budget. När du sedan gör insättningen kommer du bli tillfrågad om du vill ta del av deras välkomstbonus på 100% upp till 1000kr.

Innan du gör din första insättning, måste du ställa in dina insättningsgränser. Detta är för att du som spelare ska ha koll på hur mycket du spelar för.

Kom ihåg att sätta rimliga insättningsgränser och bara spela för pengar du har råd att förlora!

För att ta del av bonusen behöver du sedan göra en insättning. Tyvärr måste du göra en insättning med Visa eller Mastercard för att få bonusen i dagsläget. När insättningen är klar kan du börja lägga dina spel. För att göra uttag behöver du omsätta din din bonus totalt 6 gånger. Om du utnyttjar den maximala bonusen, behöver du omsätta totalt 6000kr.

OBS: Läs igenom Betway regler och villkor innan du registrerar dig 

Snabba insättningar och uttag via bank-id

Betway esport erbjuder flera olika metoder för insättningar och uttag. Alla är gratis för dig som kund. Det säkraste och snabbaste sättet för att göra insättningar och uttag är att använda sig av Bank-ID. Detta gör du genom att använda Instant payments. Om du gör detta så kommer även dina uttag att skickas till ditt konto direkt efter godkännande, så denna metod rekommenderas starkt av oss på Esportlandet.

Svensk support mellan 09-01

Betways svenska supportteam är tillgänglig mellan 09-01 för att hjälpa dig via e-mail, chatt  och telefon. För att ta kontakt med deras chatt, trycker du på “Kundtjänst” uppe i högra hörnet. Du kommer då slussas till deras hjälpsida där du uppmanas att leta hjälp själv. Genom att trycka på det ämne du är ute efter att få hjälp med, och sedan trycka “Nej” när de frågar om artikeln hjälpte dig, så kommer livechatten öppnas. 
Om du har några frågor i övrigt är du alltid välkommen att kontakta oss!

Ansvarsfullt Spelande

Den 1 januari 2019 infördes en ny spellag som gjorde att spelbolag nu kunde ansöka om licens i Sverige. Ett krav på alla bolag som går under denna licens, är att de arbetar i förebyggande syfte för att förhindra spelberoende. För dig som spelare innebär detta till exempel att, första gången du loggar in – måste du bestämma begränsningar på hur stora insättningar du får göra. Du får även möjlighet att sätta tidsbegränsningar. Detta gör att du lättare kan hålla koll på dina vinster och förluster samt försäkra dig om att spelandet hålls på en rimlig nivå.

Alla spelbolag måste även samarbeta med Spelpaus som är ett nationellt självavstängningsregister, där du som spelare har möjligheten att stänga av dig från samtliga spelbolag. En avstängning kan ej ångras, ändras eller avslutas – den löper hela avstängningstiden ut. Avstängningen gäller 1, 3, 6 eller 12+ månader. Om du stänger av dig från spel, är det strikt förbjudet för bolagen att kontakta dig med direktmarknadsföring. Alla spelbolag har en flik högst upp på sidan, där de hjälper dig att använda dessa verktyg.

Hemsida:
5/5
Utbud av esport:
4.7/5
Odds:
4.7/5
Välkomstbonus:
4.3/5
Mobilupplevelse:
4.3/5
Kundsupport:
4.7/5
Betyg
4.5/5

Betway esport har, likt alla andra spelbolag som vi går igenom på denna hemsida – en svensk spellicens. Detta borgar för att du som spelare, ska få en så bra och säker upplevelse som möjligt och att alla dina vinster är skattefria.

Välkomsterbjudande Betway esport

Insättningsmetoder hos Betway

Bethard esport logga

Läs mer om Bethard »