CS:GO betting

Betting på CS:GO kan göras på en mängd olika sätt. Våran rekommenderade metod är att spela för riktiga pengar, snarare än skins, och enbart hos spelbolag som har en svensk licens. På denna sida kommer du få tips om vilka bolag som är allra bäst när det gäller Counter Strike: Global Offensive betting. Vi delar även med oss av vad du behöver tänka på innan du öppnar ett konto, samt våra allra bästa tips för att hjälpa dig att lyckas med dina esportbets.

Bästa bettingsidorna för CS:GO betting

Betting på CS:GO

Om du är intresserad av att lägga bets på CS:GO finns det en del saker du måste tänka på innan. För det första måste du fundera om du vill betta för pengar eller skins. Om du vill lägga bets för riktiga pengar, så kan du spela på något av de spelbolag vi listar på denna site. Alla dessa bolag är licensierade i Sverige vilket gör att de lyder under svensk lag. Om du hellre väljer att betta för skins så finns det inga direkta lagliga garantier för att du faktiskt får dina vinster. Dock så finns det ändå väletablerade CS:GO betting sites som tar emot bet på skins, men det är ändå en risk du bör ta hänsyn till. På Esportlandet listar vi enbart spelbolag som har svensk licens.

På Esportlandet brinner vi för esport i alla former. Betting på csgo gör matcher mer spännande och ger en ökad udd i spelandet. Vi har testat de mest populära csgo betting sidorna och du kan läsa mer om dem här i våran guide. Vi postar även individuella recensioner av de olika spelbolagen som erbjuder betting på csgo.

Hur vi väljer ut de bästa spelsidorna för counter-strike betting

CS:GO är en väldigt tävlingsinriktad esport, det är även såklart csgo betting. Esportbetting har växt i samma takt som csgo har växt. Att välja mellan de många olika spelbolagen som erbjuder betting på csgo är alltså inte det lättaste i hela världen. Alla de spelbolag som vi listar på denna site är spelbolag som vi själv spelar på, därför kan vi rekommendera dem även för dig.

Andra eSporter som går att beta på är till exempel Valorant. Det är ett nytt spel som släpptes 2020 och har tagit spelvärlden med storm. Vi har även en bettingguide för League of Legends som kan vara relevant för dig som esportintresserad.

Tips innan du lägger dina CS:GO bets

För att din bettingkarriär ska bli så framgångsrik som möjligt, finns det ett par saker du bör tänka på innan du börjar spela.

#1 – Titta på CS:GO matcher

De mest framgångsrika bettarna är såklart de som är mest engagerade inom CS:GO. Genom att titta matcher lär du dig de olika lagens tendenser och vad de är bra på. Du lär dig vilka kartor de är bra på, och deras nuvarande form. Du lär dig deras spelstil och vilka spelare som är värda att hålla koll på. Att titta på CS:GO matcher är ovärderligt om du vill lyckas med CS:GO bets. YouTube och Twitch är de bästa kanalerna för att titta på CS:GO-turneringar.

#2 – Gör din research!

Om du vill bli en framgångsrik CS:GO bettare, kan du inte bara slänga iväg bets på måfå. Undersök lagen som spelar, hur har deras form varit den senaste tiden? Hur brukar det gå när lagen möts? Är de kända rivaler? Har de någon skadad spelare? Allt detta och mycket mer kan du läsa om på HLTV.

#3 – Skapa dina egna odds

För att kunna slå spelbolagen, är ett bra tips att skapa dina egna odds. Om du ger ett lag 30% chans att vinna, men enligt spelbolagen så har det laget endast 20% chans att vinna, så är det kanske värt att lägga ett bet på underdogen. Detta bör du göra innan du kollar vad spelbolagen ger för odds, då det är något som påverkar dig när du lägger dina egna odds.

För att räkna ut vilket odds du hade gett ett lag att vinna:
1 / (vinstchans i procent) t.ex. 1 / 0.3 (30% chans) = 3.33 i odds

För att räkna ut vilken vinstchans ett lag har enligt spelbolagen:
1 / odds t.ex. 1 / 3.33 = 30% vinstchans

#4 – Bokför dina spel

Ju bättre du bokför dina spel, ju bättre koll kan du ha på dina styrkor och förluster. Vinner du till exempel en majoritet av dina live-spel? Eller är du oväntat bra på att förutspå ett specifikts lag framgångar? Detta gör även att du kan ha koll på hur det går rent ekonomiskt för dig och dina spel.

#5 – Håll koll på din ekonomi

Ha en tydlig plan med dina bets. Gå aldrig all-in och spela inte för mer än du har råd att förlora. Spela alltid för en viss procentsats av din spelkassa, så kallade units. Ett säkert bet kanske rättfärdigar 10% av din spelkassa, medans de flesta bets bara bör ligga på 3-6% av din spelkassa.

#6 – Spela på flera olika spelbolag

Det finns flera fördelar med att använda dig av olika spelbolag för dina CS:GO bets.  Dels kan du jämföra odds mellan de olika spelbolagen, men du får även tillgång till flera olika marknader att spela på. Du kanske vill spela på pistolrundan, eller vilket lag som får mest headshots? Vissa spelbolag erbjuder spel på dessa specialmarknader. Generellt sett kan man säga att ju större match, ju fler specialspel.

#7 – Använd dig av csgo betting bonusar

Att utnyttja de olika välkomstbonusarna för counter-strike: global offensive eller Lol-betting som spelbolagen erbjuder gör att du kan maximera dina vinster och spela för högre insatser. Se bara till att du läser igenom vilka regler och villkor gällande de olika välkomstbonusarna för csgo innan du tar del av dem.

Kommande CS:GO matcher och odds

CS:GO Livebetting

Alla de bästa spelbolagen erbjuder livebetting i CS:GO. När du livebettar lägger du bets på en match samtidigt som den spelas, detta gör att matchen blir mycket mer spännande. Här brukar det finnas goda möjligheter att vinna då spelbolagen inte alltid är jättesnabba med att uppdatera oddsen. Att vara väl informerad om lagen och deras form, hur deraste senaste matcher har gått och hur matcherna historiskt sett brukar gå mellan de två olika lagen kan hjälpa dig att lyckas med dina livebets på csgo.

Livestreama CS:GO

Du kanske undrar hur man tittar på CS:GO matcher. De mest populära alternativen för att streama CSGO-matcher och turneringar är Twitch och YouTube. Pixel.bet streamar dessutom alla stora CS:GO matcher på deras hemsida vilket gör att de är ett utmärkt val för de som är intresserad både av att betta på CSGO men även att titta på matcherna. Detta ger dig dessutom en djupare kunskap inom spelet vilket gör att du troligtvis kommer kunna lägga mer framgrångsrika spel i framtiden.

Spela för skins i csgo eller riktiga pengar ?

Vi råder alla som är intresserade av betting på CS:GO att spela för riktiga pengar snarare än skins. Varför är det så då? Jo, de spelbolag som erbjuder CS:GO bets för riktiga pengar har ett par viktiga fördelar som vi listar nedan.

Svensk licens

De siter som erbjuder betting med hjälp av skins har inte möjlighet att få licens i Sverige. Detta gör att det inte finns någon direkt säkerhet för dig som spelare. Spelbolag som erbjuder gambling med skins tenderar dessutom att ta en mycket större andel av potten själv – då priset på skins varierar ganska mycket gör de detta för att säkerställa att de inte går back. Att spela med riktiga pengar på csgo tar bort denna risken då växelkursen är konstant.

Högre odds = bättre återbetalning

Skinbettingsites tar en större del av kakan än vanliga CSGO spelsidor. Har du funderat över hur de har råd att göra så mycket reklam på YouTube? Detta är svaret. Du som spelare har mycket svårt att vinna i längden eftersom dessa spelbolag tar en ganska saftig provision för att du ska få lägga dina bets hos dem.

Nya csgo betting spelbolag dyker upp som svampar

De senaste åren har det dykt upp flertalet nya spelbolag som erbjuder betting med skins. Det har även försvunnit en hel del olika spelbolag. Du som spelare kommer inte få någon förvarning när detta händer, utan det kan hända över natten. Genom åren har flertalet olika skin gambling sidor bara dykt upp i rök, medans spelarna har funderat vad som hänt.

Vanliga frågor om betting på Counter-Strike: Global Offensive

🥇 Vilket är det bästa csgo betting spelbolaget?

Det spelbolag vi tycker är allra bäst för betting på csgo är Betway. De erbjuder en bra välkomstbonus, ett stort utbud av matcher att spela på, bra kundsupport och mycket mycket annat. Läs mer i våran recension av betway esport.

❓ Vad finns det för csgo betting bonusar?

Tyvärr har alla större bonusar kapats på grund av “nuvarande situation” 2021.. så de största välkomstbonusarna för csgo som erbjuds är på 100kr. Läs mer på länkarna hos de individuella spelbolagen.

✅ Kan man spela live betting på csgo?

Absolut! Alla spelbolag som erbjuder betting på csgo erbjuder även live betting på csgo. Pixel och  betway är de två spelbolag som har allra flest marknader för live betting på csgo.