HP lanserar nytt varumärke och släpper flera nya gamingprodukter 1

HP lanserar nytt varumärke och släpper flera nya gamingprodukter

HP är ett av de företag som ligger i absoluta framkant när det gäller gamingtillbehör De pushar ständigt gränserna med nya och innovativa lösningar som skapar bättre upplevelser för oss gamers. De flesta gamers har nog hört om varumärket ”Omen by HP”, men nu släpper de även ett nytt varumärke ”Victus by HP”. Victus by HP syftar att sänka tröskeln för nya gamers att ta sig in i den fantastiska världen som är esport.

HP är ett av de företag som ligger i absoluta framkant när det gäller gamingtillbehör De pushar ständigt gränserna med nya ochinnovativa lösningar som skapar bättre upplevelser för oss gamers. De flesta gamers har nog hört om varumärket ”Omen by HP”, men nu släpper de även ett nytt varumärke ”Victus by HP”. Victus by HP syftar att sänka tröskeln för nya gamers att ta sig in i den fantastiska världen som är esport.

BÄRBARA SPELDATORER

Vi har presenterat flera av HP:s omen speldatorer i vårat stora test av gamingdatorer, och deras nya lineup av laptops är såklart något vi tittar noggrant på då vi för tillfället håller på att testa gaming laptops. Priserna som vi har fått presenterade för oss håller en väldigt bra nivå – helst på de nya Victus-datorerna. Vi kommer presentera mer information om var de går att köpa under sommaren.

Victus by HP 16 (pris från 11,999 kronor): Victus 16 är en slimmad laptop som kommer med 165 Hz skärm och en slimmad formfaktor som vid storleken liknar många 15″ laptops. Specifikationerna är enligt följande:

Grafikkort upp till NVIDIA® GeForce® RTX ™ 3060 6GB eller AMD Radeon RX 5500M
Processorer upp till Intel® Core ™ i7-11800H25 eller AMD Ryzen ™ 7 5800H26
Upp till 32 GB DDR4 3200 MHz ram-minne.
QHD-skärm

Omen HP 16 (pris från 14,999 kronor): Nya Omen 16 placerar sig ett betydande steg ovanför sin lillebror Omen 15, dels har Omen lagt mycket fokus på kylningen – då fläktbladen är mer än dubbelt så långa, men den är även utrustuad med senaste generationens grafikkort och processorer.

Grafikkort upp till NVIDIA® GeForce® RTX ™ 3070 8 GB eller nästa generations AMD-grafik.
Processorer upp till Intel® Core ™ i7-11800H11 och AMD Ryzen ™ 9 5900HX12.U
Upp till 32 GB DDR4 3200 MHz ram-minne

Omen by HP 17 (pris från 21,999 kronor): Omen 17 är den första bärbara datorn som är utrusutad med optisk-mekanisk tangentbordteknik. Detta sägs ge en alldeles unik känsla som kan mätas med vanliga mekaniska tangentbord.

Grafikkort upp till NVIDIA® GeForce® RTX ™ 3080
Intel®-processorer upp till Core ™ i9-11900H18.
Ram-minne upp till 32 GB DDR4 3200 MHz.1

Båda Omen-datorerna är dessutom lätta att uppgradera både ram-minne och lagring på, då de är utrustade med en avtagbar bottenplatta.

Skärmar

Omen släpper även en ny gamingskärm med 165 Hz som är utrustad med dynamiskt sikte för FPS-spel, samt en rad olika funktioner som sägs öka bildkvalitén. Denna kommer kosta under 4000 kronor och du kan läsa mer om den här.