Årets hetaste gaming-tillbehör

Det kan verkligen vara en djungel att hitta de bästa speltillbehören för PC och användning med konsoler som PS, Nintendo eller Xbox One. Oavsett om det handlar om hörlurar, kompatibla tangentbord, högkvalitativa möss eller agronomiska stolar kan rätt speltillbehör ta upplevelsen till en helt annan nivå.

Årets hetaste gaming-tillbehör 2

Det spelar ingen roll hur ofta du spelar eller vilka konsoler du har – rätt utrustning kan göra din generella upplevelse så mycket bättre – oavsett om du spelar på datorn för skojs skull eller är en professionell streamer som spelar onlinespel eller gillar att spela poker online. Speltillbehör är en bred kategori och marknaden är full av alternativ där vissa levererar bättre än andra. Fortsätt läsa för att ta del av 4 av de främsta speltillbehören inom olika kategorier!

Investera i ett toppklassigt headset

Vi kickar igång listan med ett riktigt bra headset: Turtle Beach Stealth 600 Wireless Surround Sound Gaming Headset, som för en dryg tusenlapp täcker alla basala behov med funktioner som ljudåterkoppling och en otroligt bra användarvänlighet. Detta trådlösa gaming headset ger dig 15 timmars batteritid efter en enda laddning och kommer med en hel uppsjö av utmärkta ljudfunktioner tack vare sina kraftfulla 55 millimeters högtalare.

Turtle Beach Stealth 600 finns i olika versioner och är kompatibelt med PlayStation 4 och Xbox One, och många funktioner fungerar även med Windows-datorer. Dessa hörlurar håller extremt hög kvalitet och designen är även bekväm för långa spelsessioner, även för personer som bär glasögon. Ett annat stort plus är det helt okej priset och det faktum att du kan välja mellan snygga designer i en mängd olika färger.

Välj rätt musmatta för topprecision

Bland alla högteknologiska assessorer kan det vara lätt att glömma bort grundläggande tillbehör som en riktigt schyst musmatta. De flesta högkvalitativa gaming-möss fungerar visserligen bra på många olika underlag, men då det gäller finliret kan en bra matta bidra till det där lilla extra. Denna lite underskattade pryl kompletterar en vass gaming-mus och förbättrar helhetsupplevelsen för dig som PC-spelare. Rätt utformning och ergonomi på musmattan gör det enklare för musens sensorer att fungera och tar spelet till en helt ny nivå – speciellt för FPS-spel där precision och snabb reaktionsförmåga står extra högt i kurs. Det bästa av allt är att det inte behöver kosta så mycket mer än en dryg hundralapp att uppgradera din gaming-setup med en riktigt bra musmatta.

I denna kategori är SteelSeries QcK ett toppval och du får en stabil musmatta till ett resonligt pris som gör precis vad den ska. Det specialtillverkade ytmaterialet ger dig ultimat precision och ett friktionsfritt glid, samtidigt som det bastanta gummiunderlaget ser till att musmattan ligger stadigt på plats. Om du vill ta det hela ett snäpp längre kan du investera i en modell från samma serie som kommer med RGB-belysning.

Ta hand om ögonen med dedikerade gaming-glasögon

Det kan vara ansträngande för ögonen att fokusera längre tider på en skärm, men som tur är erbjuder Vision Blue Light Shield Gaming Glasses en briljant lösning på detta problem. Dessa brillor är ett måste för den seriösa gamern som vill skydda ögonen och få ut så mycket som möjligt av sin spelsession då de minskar ögontrötthet i samband med långa spelsessioner och blockerar 90 % av skadligt blått ljus.

Glasögonen har en hållbar design och finns i en mängd olika ramstorlekar och former. Denna accessoar levereras med ett fodral och en rengöringsduk vilket är ett plus. Dessa glasögon kan dock inte bäras ovanpå vanliga, receptbelagda glasögon vilket kan vara värt att ha i åtanke.

Årets hetaste gaming-tillbehör 3

Sitt kungligt i en ergonomisk spelstol

Säg den gaming-tillbehörslista som är fulländad utan en riktigt bekväm gamingstol?  En av de absolut bästa och snyggast designade är tveklöst DXRacer Formula Series DOH/FH08/NO Newedge Edition. Denna modell är perfekt för långtidsspel på professionell nivå, och om du är ett fan av e-sport känner du säker igen namnet DXRacer. Denna gaming-stoltillverkare är nämligen frekvent sponsor av e-sportlag inklusive compLexity, Dignitas och Fnatic med stolar som ofta syns i stora, internationella tävlingar.

Men vad är det då som gör den här stolen så exceptionellt bra? Till att börja med har hålen i ryggstödet inte bara placerats där för att det ser fräckt ut, de är även väldigt praktiska då det gäller att kyla ner nacken, speciellt om du har en fläkt bakom dig. Stolen har även en funktion som gör att du kan justera länden och en nackkudde som enkelt kan anpassas för att ge dig maximal komfort. Vidare består materialet av fukttransporterande läder som är lätt att rengöra och nedkylande. Sist men inte minst kommer denna spelstol med en livstidsgaranti på ramen och 24 månaders garanti på alla andra delar.

Oavsett hur länge och hur ofta du spelar kan rätt tillbehör ta din spelupplevelse till en helt ny nivå. Med dessa accessoarer kommer du inte bara kunna spela bättre, utan även mer ergonomiskt.