Mordhau CD KEY

MORDHAU är ett multiplayer stridsspel som utspelas på medeltiden. Det är utvecklat och publicerat av Triternion. Spelet kännetecknas av brutalitet, intensiva och snabba action-sekvenser, hektiska spelelement, ren styrka och intensitetsnivå som kan förväntas från en titel som handlar om en av de mest brutala tidsperioderna genom hela mäns historia.

Hur Mordhau spelas

Välj ditt svärd och sköld och ladda för strid. Roap från djupet av dina lungor – du ska träffa din makare & du är väl förberedd för det. Med MORDHAU kan du uppleva hur strider utkämpades under medeltiden. Spela i en stridsarena med upp till 64-spelare, samarbeta med andra spelare i Horde-läget & stå din mark i frontlinjen. Förbli den sista överlevande i Battle Royale, eller finslipa dina färdigheter i Mordhaus offline-läge!

Vapen i Mordhau

Titeln presenterar stridsmekanik som drar dig in inom några sekunder. Använd en rad medeltida baserade vapen, från enorma tvåhänt svärd till spjut, yxor, bågar, armbågar och mer! Om det inte riktigt passar dig att ladda din fiende till fots kan du till och med gå med i kavalleriet! Lär dig många attacker, utför skicklighetsrelevanta attackkombinationer och bli bättre med varje landat slag.

Köp Mordhau cd keys för Steam

Köp MORDHAU och spela det på Steam, fördjupa dig i den pågående förödelsen som om du verkligen är där! Mordhau kombinerar realism och spelelement till perfektion. Du kan hugga och klippa, och varje slag känns och ses med extrema detaljer (kan växlas till / från). Anpassa och personifiera din karaktär som du vill och gå med spelare från hela världen i den oändliga förödelsen!
Mordhau Steam Global är en digital produkt som gör att du kan ladda ner MORDHAU Steam Global-spel i digitalt format från steam. När du köper en cd key för Mordhau kan du hitta produkten i ditt spelbibliotek och ladda ner spelet i digital form.
Det bästa priset på MORDHAU Steam Global hittar du på Enjify. De erbjuder stora urvalet av videospel med de bästa priserna på MORDHAU Steam Global på marknaden för digitala nedladdningar.

Lämna en kommentar